Ben jij serieus bezig om beter te worden en neem je deel aan bijvoorbeeld een 10km, halve- of hele marathon? Het laatste waar je als hardloper op wacht is een onnodige blessure of zeurende pijntjes tijdens je voorbereiding.

Steeds meer lopers realiseren dat goed schoeisel belangrijk is om geen onnodige blessures op te lopen. Desondanks is dit niet het enige wat je als loper kunt doen om blessurevrij te blijven en beter te gaan lopen.
De professionals realiseren zich dit maar al te goed en hebben de middelen om op het vlak van loopstijl veel verbeteringen aan te brengen. Tot voor kort waren deze middelen niet toegankelijk voor het grotere publiek. Een samenwerking tussen hardloopspeciaalzaak Run and Walk en de sportmedische fysiotherapeuten en sportpodologen van MotionFactors brengt hier verandering in met het Hardlooplab in Den Bosch.

Met high tech 3 HD camera’s en bewegingssensoren kunnen we de stand van je heupen, de uitstrekking van het onderbeen, en de buiging van je knie bij iedere stap analyseren. Deze factoren samen vormen jouw loopstijl en zijn ook verantwoordelijk voor blessures. Op deze manier kunnen we zeer objectief bepalen waar je verbeteringen kan aanbrengen om zo de kans op blessures te minimaliseren, en de efficiëntie van jouw loopstijl te maximaliseren.

Bent u een fanatieke hardloper die graag een zeer uitgebreide, professionele analyse wit doen om je looptechniek te optimaliseren tijdens een (privé)clinic. Maak dan een afspraak voor het Hardlooplab bij Run And Walk Den Bosch.

 

inschrijven-clinic

 

Start And Run begint weer op  zaterdag 19 augustus 2017 !!!

 

IMG_1641 

Start And Run is het loopconcept van Run And Walk in samenwerking met Lerenhardlopen.nl uit Den Bosch. Wij laten zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is maar leuk, ontspannen en gezond! Een clinic bestaat uit 6 zaterdagochtendtrainingen voor beginnende lopers. 

Enthousiaste gediplomeerde trainers geven op 6 achtereenvolgende zaterdagen vanaf 9.30 uur leuke en leerzame looptrainingen. We starten altijd vanaf de parkeerplaats aan de pettelaarse Schans om vanuit daar de Bosche Broek in te lopen. Dus lekker hardlopen in en rondom Den Bosch.

De hardlooptrainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt  leren hardlopen . De groepen zullen daarom ook niet groter zijn als 20 deelnemers om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden met het behalen van uw doel.

Waar en wanneer?

Zaterdag 19 augustus beginnen we weer. 6 zaterdagochtenden  tussen 9:30 en 11 uur zullen we starten vanaf de parkeersplaats  van Croy de Pettelaar  om je de beginselen van het hardlopen bij te brengen.

Kosten en inschrijven

Een "Start And Run" clinic kost 35 euro, te voldoen bij de eerste les. 

Wil je meedoen? Schrijf je direct in via ons inschrijfformulier.

inschrijven-hardloopclic-denbosch

 


start2tri-triathon-clinic-denboschNa 9 weken aan de start van je eerste TRIATHLON

 

Start2Tri

De Start2Tri clinic is een introductiecursus van 9 weken. Het doel is om aan het eind van de 9 weken een Sprint (1/8) triathlon op een gezonde manier te kunnen volbrengen, bestaande uit 750 meter zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen. De trainingen worden door een gediplomeerd triathlontrainer begeleid.

 

 

 

 

 Programma

De Clinic heeft een duur van 9 weken en start op donderdagavond 20 april met een introductieavond (aanvang: 19:30 uur). Elke donderdagavond zal er een training worden gegeven die om 19:00 uur start en 1 1/2 tot 2 uur duurt. De eerste training is op donderdag 4 mei. Er wordt verzameld in de winkel van Run Bike Walk. De trainingen bestaan uit loop, fiets en combinatietrainingen. Op een aantal maandagavonden wordt er samen met de triathleten van R.D.G. gezwommen in het zwembad Kwekkelstein. Dit is van 22:00 tot 23:00 uur. Ook zal er een aantal keer in het buitenwater (Groote Wielenplas) worden gezwommen. Hierbij dient opgemerkt te worden dat er bij deze training geen kleedruimte is. Daarnaast zullen deelnemers geadviseerd worden over aanvullende trainingen die zij op eigen gelegenheid kunnen doen d.m.v. een schema. Uiteraard kun je ook afspreken met andere deelnemers aan de clinic om deze trainingen samen te doen.

Lees meer...

Openingstijden

Run And Walk | Den Bosch
Rijnstraat 28
5215 EK Den Bosch
T: 073-6126947
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Koopavond
Donderdagavond 10.00 - 20.00 uur

Koopzondagen

Houd de site in de gaten voor aankondiging koopzondagen

parkeren-runandwalk Parkeren GRATIS voor
en naast de winkel.

facebook-runandwalk twitter-runandwalk youtube-runandwalk