Ben jij serieus bezig om beter te worden en neem je deel aan bijvoorbeeld een 10km, halve- of hele marathon? Het laatste waar je als hardloper op wacht is een onnodige blessure of zeurende pijntjes tijdens je voorbereiding.

Steeds meer lopers realiseren dat goed schoeisel belangrijk is om geen onnodige blessures op te lopen. Desondanks is dit niet het enige wat je als loper kunt doen om blessurevrij te blijven en beter te gaan lopen.
De professionals realiseren zich dit maar al te goed en hebben de middelen om op het vlak van loopstijl veel verbeteringen aan te brengen. Tot voor kort waren deze middelen niet toegankelijk voor het grotere publiek. Een samenwerking tussen hardloopspeciaalzaak Run and Walk en de sportmedische fysiotherapeuten en sportpodologen van MotionFactors brengt hier verandering in met het Hardlooplab in Den Bosch.

Met high tech 3 HD camera’s en bewegingssensoren kunnen we de stand van je heupen, de uitstrekking van het onderbeen, en de buiging van je knie bij iedere stap analyseren. Deze factoren samen vormen jouw loopstijl en zijn ook verantwoordelijk voor blessures. Op deze manier kunnen we zeer objectief bepalen waar je verbeteringen kan aanbrengen om zo de kans op blessures te minimaliseren, en de efficiëntie van jouw loopstijl te maximaliseren.

Bent u een fanatieke hardloper die graag een zeer uitgebreide, professionele analyse wit doen om je looptechniek te optimaliseren tijdens een (privé)clinic. Maak dan een afspraak voor het Hardlooplab bij Run And Walk Den Bosch.

 

inschrijven-clinic

Openingstijden

Run And Walk | Den Bosch
Rijnstraat 28
5215 EK Den Bosch
T: 073-6126947
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Koopavond
Donderdagavond 10.00 - 20.00 uur

Koopzondagen

Houd de site in de gaten voor aankondiging koopzondagen

parkeren-runandwalk Parkeren GRATIS voor
en naast de winkel.

facebook-runandwalk twitter-runandwalk youtube-runandwalk