Hardlooplab Den Bosch

Naast mooie schoenen en kleding kun je in ons Hardlooplab ook terecht voor onze diensten zoals sportpodologie, bewegingsanalyses en inspanningstesten.

hardlooplab

Bewegingsanalyse XL

Loop je al langer tegen blessures aan of wil je je loopstijl verbeteren? Dan biedt de bewegingsanalyse XL de uitkomst.

Door middel van de bewegingsanalyse XL kunnen wij jouw loopstijl optimaliseren waardoor hardlopen minder belastend wordt en blessures voorkomen kunnen worden.

Wij maken gebruik van Optogait. Een digitaal systeem met 3 camera's en sensorbalken om de hele beweegketen in beeld te brengen. Met de verkregen informatie gaan we direct in de praktijk aan de slag om jouw loopstijl te optimaliseren en je nog meer plezier te laten beleven aan het hardlopen.

De kosten van deze sessie zijn  € 99.00,-

 

( Foto)

inschrijven-clinic

 

 

 


Hartslagzones bepalen  €125,-

Hartslagzones bepalen met behulp van een ademgasanalyse € 125,00. Je zal merken dat je door efficiënter (lees minder hard) te trainen veel meer kunt bereiken. Eventueel uit te breiden met een 12 of 16 weeks schema. 

 

 

  

Hoe kan ik een Hardlooplab meting reserveren? 

Bel ons op 06-54221413 of 06-23384911 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Wat moet ik allemaal meenemen?

Neem je reguliere hardloopuitrusting mee (hardloopschoenen, sokken, korte broek en een t-shirt). Indien je normaal gesproken een bril draagt, vragen wij je voor de meting van het aerobe uithoudingsvermogen tijdelijk contactlenzen te dragen. 

 

 Je kan bij ons hardlooplab terecht voor het aanmeten van je sportzolen.

De voeten van een sporter zijn het fundament voor zijn prestaties en sportplezier.  De bouw van onze voeten is erg complex. Ze zijn gemaakt om ons gehele lichaam te dragen en verplaatsen.  Vele botten,  spieren en banden zorgen daarnaast voor een goed functioneren van de voet.  Voeten zijn dus bij veel sporten erg belangrijk. Als voeten niet optimaal (kunnen) functioneren, dan kan alles wat daarboven zit (knie/heup/rug) verkeerd belast worden waardoor spieren en gewrichten in je lichaam niet goed samenwerken. De sportpodoloog richt zich op het verminderen en voorkomen van (sport)blessures en het optimaal kunnen presteren. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u op een verantwoorde manier traint of daarin begeleid wordt.

Lees meer...

Wil je graag wat meer afwisseling in je looptrainingen?

Iedere dinsdag en donderdag kun je onder begeleiding van een gediplomeerde trainer gezellig meetrainen met een groep enthousiaste lopers.

Lees meer...

running-blind-den-bosch

Running Blind

Mensen met een visuele beperking die willen gaan hardlopen, kunnen zich aansluiten bij deze loopgroep. Onder begeleiding van een buddy trainen we 1 keer per week een uur om conditie op te bouwen, gezelligheid te vinden en heerlijk buiten te zijn. Een eventuele begeleidingshond is ook welkom en als je het aangeeft halen we je op bij het busstation. 

Wanneer en waar ?

Iedere woensdag vanaf atletiekbaan PH  VUght. start om 10:00 

Wat kost het ?

Als je 2 keer een proeftraining hebt gevolgd en je bent enthousiast, kun je een 10 rittenkaart kopen. Deze kost je 30 euro en blijft een half jaar geldig.

 Enthousiast geworden ? 

Lees meer...

Openingstijden

Run And Walk | Den Bosch
Rijnstraat 28
5215 EK Den Bosch
T: 073-6126947
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Koopavond
Donderdagavond 10.00 - 20.00 uur

Koopzondagen

Houd de site in de gaten voor aankondiging koopzondagen

parkeren-runandwalk Parkeren GRATIS voor
en naast de winkel.

facebook-runandwalk twitter-runandwalk youtube-runandwalk