26 september 19:00u.
Lezing Jeroen van den Nieuwelaar:

In 5 stappen naar blessurevrij hardlopen

Wil je goed getraind én blessurevrij aan de start staan van je volgende hardloopwedstrijd? Kom dan naar de lezing "In 5 stappen naar blessurevrij hardlopen." Als hardloper wil je graag een stapje verder en meedoen aan wedstrijden. In je enthousiasme schaf je nieuwe schoenen aan je op zoek naar een geschikt trainingsschema. Na een paar weken training merk je wat pijntjes op. Ontstaan die pijntjes omdat je lichaam sterker wordt of is dit het begin van een hoop blessureleed?

Een blessure heeft grote gevolgen:

  • Je voelt je gefrustreed.
  • Je gaat twijfelen aan jezelf.
  • Je wordt geen gezelliger mens.
  • Je wordt zeker geen betere hardloper.

Dat kan écht anders. Het is namelijk helemaal niet zo lastig als je denkt.

Dagelijks spreek ik hardlopers in mijn praktijk. Zij staan ervan versteld hoe eenvoudig het is om blessure te voorkomen.

Dit leer je tijdens mijn lezing:jeroen van den nieuwelaar

  • De oorzaak van 95% van alle hardloopblessures.
  • Waarom je niet beter wordt van training.
  • De ideale manier om herstel te meten.
  • 5 Wetten voor optimaal trainen.

 

Inschrijven

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

 Datum: 26-09-2017
Tijd: 19:00u
Adres: Run and walk Den Bosch, Rijnstraat 28 5215EK 's-Hertogenbosch

 

Hardlooplab Den Bosch

Naast de gebruikelijke gratis analyse willen we u een nog completere bewegingsanalyse aanbieden. Hiervoor hebben we in de winkel een speciale ruimte ingericht.

 

Met 3 HD camera’,  een mooi stukje software en de benodigde sensors hebben  we onder andere inzicht in de stand van je heupen, de uitstrekking van je onderbeen en de buiging van je knie. Factoren die jouw loopstijl bepalen en uiteraard óók je schoenkeuze!

In ons hardlooplab bieden wij de volgende producten  aan tegen de volgende prijzen :

 

Uitgebreide hardloopschoenen analyse €65

Statische en dynamische voetafdruk plus analyse van uw oude running schoenen gecombineerd met 3 HD films namelijk blote voeten, oude schoenen en eventueel uw nieuwe running schoenen. Bij aanschaf van een paar hardloopschoenen kost deze sessie u € 45,00. De sportpodoloog kijkt met u mee. Duur van de test is ongeveer 1uur. 

 

Loopstijlclinic €250

Voor verbetering van uw looptechniek. In deze sessie gaan we filmen, buiten lopen en wederom filmen om u zo bruikbare tips mee te geven en uw loopstijl te optimaliseren. De fysiotherapeut kijkt met u mee.  Duur van de test is ongeveer 1:15 min.Hartslagzones bepalen  €125

Hartslagzones bepalen met behulp van een ademgasanalyse € 125,00. U zult merken dat u door efficiënter ( lees minder hard ) te trainen veel meer kunt bereiken. Eventueel uit te breiden met een 12 of 16 weeks schema. 

 

Marathon sessie € 250

Omvat een ademgasanalyse test om uw hartslagzones te bepalen en een 16 weeks op maat gemaakt schema met als doel uw Marathon volbrengen.

€ 250,00. Prijs is gebaseerd op 1 persoon. Bij meerdere personen wordt de prijs uiteraard aangepast.

 

 

Personal training € 350

Half jaar persoonlijke begeleiding bji het behalen van uw persoonlijk doel. Of het nu gaat om het beklimmen van een berg of het volbrengen van een triatlon.

Na de inspanningstest dmv ademgasanalyse gaat we samen een persoonlijk doel stellen. Deze sessie omvat ook een tussentijdse test, regelmatig feedback en een programma van 24 weken op maat gemaakt. Uiteraard wordt u begeleid door een fysiotherapeut en wordt u binnen 48 uur gezien mocht het nodig zijn.

 

 

Hoe kan ik een Hardlooplab meting reserveren? 

Bel ons op 06-54221413 of 06-23384911 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Wat moet ik allemaal meenemen?

Neem uw reguliere hardloopuitrusting mee (hardloopschoenen, sokken, korte broek en een t-shirt). Indien u normaal gesproken een bril draagt, vragen wij u voor de meting van het aerobe uithoudingsvermogen tijdelijk contactlenzen te dragen. 

 

 Je kan bij ons hardlooplab terecht voor het aanmeten van je sportzolen.

De voeten van een sporter zijn het fundament voor zijn prestaties en sportplezier.  De bouw van onze voeten is erg complex. Ze zijn gemaakt om ons gehele lichaam te dragen en verplaatsen.  Vele botten,  spieren en banden zorgen daarnaast voor een goed functioneren van de voet.  Voeten zijn dus bij veel sporten erg belangrijk. Als voeten niet optimaal (kunnen) functioneren, dan kan alles wat daarboven zit (knie/heup/rug) verkeerd belast worden waardoor spieren en gewrichten in je lichaam niet goed samenwerken. De sportpodoloog richt zich op het verminderen en voorkomen van (sport)blessures en het optimaal kunnen presteren. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u op een verantwoorde manier traint of daarin begeleid wordt.

Lees meer...

Wilt u graag wat meer afwisseling in uw looptrainingen?

Iedere dinsdag en donderdag kunt u onder begeleiding van een gediplomeerde trainer gezellig meetrainen met een groep enthousiaste lopers.

Lees meer...

running-blind-den-bosch

Running Blind

Mensen met een visuele beperking die willen gaan hardlopen, kunnen zich aansluiten bij deze loopgroep. Onder begeleiding van een buddy trainen we 1 keer per week een uur om conditie op te bouwen, gezelligheid te vinden en heerlijk buiten te zijn. Een eventuele begeleidingshond is ook welkom en als je het aangeeft halen we je op bij het busstation. 

Wanneer en waar ?

Iedere woensdag vanaf atletiekbaan PH  VUght. start om 10:00 

Wat kost het ?

Als je 2 keer een proeftraining hebt gevolgd en je bent enthousiast, kun je een 10 rittenkaart kopen. Deze kost je 30 euro en blijft een half jaar geldig.

 Enthousiast geworden ? 

Lees meer...

Openingstijden

Run And Walk | Den Bosch
Rijnstraat 28
5215 EK Den Bosch
T: 073-6126947
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Koopavond
Donderdagavond 10.00 - 20.00 uur

Koopzondagen

Houd de site in de gaten voor aankondiging koopzondagen

parkeren-runandwalk Parkeren GRATIS voor
en naast de winkel.

facebook-runandwalk twitter-runandwalk youtube-runandwalk