running-blind-den-bosch

Running Blind

Mensen met een visuele beperking die willen gaan hardlopen, kunnen zich aansluiten bij deze loopgroep. Onder begeleiding van een buddy trainen we 1 keer per week een uur om conditie op te bouwen, gezelligheid te vinden en heerlijk buiten te zijn. Een eventuele begeleidingshond is ook welkom en als je het aangeeft halen we je op bij het busstation. 

Wanneer en waar ?

Iedere woensdag vanaf atletiekbaan PH  VUght. start om 10:00 

Wat kost het ?

Als je 2 keer een proeftraining hebt gevolgd en je bent enthousiast, kun je een 10 rittenkaart kopen. Deze kost je 30 euro en blijft een half jaar geldig.

 Enthousiast geworden ? 

 

Neem contact met ons op. Dit kan per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch dor Birte te bellen 06-22883409

 

Werven Buddy's 

Runningblind is een stichting die hardlopen voor mensen met een visuele beperking mogelijk maakt. Sinds kort is er ook een loopgroep in Den Bosch gestart. Met een aantal enthousiaste lopers, sommige met begeleidingshond, en hun buddy's gaan we iedere woensdag om 10 uur samen trainen. Iedere week groeit de groep weer met lopers en dat betekent dat er ook behoefte is aan buddy's.

 

Onze ervaring is dat zowel de lopers met een visuele beperking als de beginnende buddy's wat huiverig zijn om te beginnen. Sommige vinden het gewoon eng, waarbij slechtziende lopers moeite hebben volledig te vertrouwen op de buddy s en buddy's wat moeite hebben met de verantwoordelijkheid. In de praktijk valt het echter reuze mee. Na een paar keer samen lopen, is het de gewoonste zaak van de wereld en vraagt men zich af waarom in het begin die angsten in het hoofd zaten. Gewoon doen dus !!

 

 Wil jij meelopen of vrijblijvend meelopen ? Neem contact met ons op. Dit kan per  e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch door Birte te bellen 06-22883409

 

Openingstijden

Run And Walk | Den Bosch
Rijnstraat 28
5215 EK Den Bosch
T: 073-6126947
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Koopavond
Donderdagavond 10.00 - 20.00 uur

Koopzondagen

Houd de site in de gaten voor aankondiging koopzondagen

parkeren-runandwalk Parkeren GRATIS voor
en naast de winkel.

facebook-runandwalk twitter-runandwalk youtube-runandwalk