Medewerkers Run And Walk Den Bosch

 

Als u vragen heeft aan een van onze medewerkers, dan kunt u deze telefonisch bereiken tijdens winkelopeningstijden op 073-6126947.
Mailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u krijgt binnen 24 uur antwoord.

 

robert-rokven-runwalkbike

Robert Rokven - sportpodoloog en sportschoen specialist.

Sinds 2006 eigenaar van Run And Walk Den Bosch. De eerste 5 jaar onder de franchise formule van Run2Day.  Naast mijn werk in de winkel ben ik ook sportpodoloog  zodat ik een goed schoenadvies  kan geven en aanpassingen in de sportschoen kan verzorgen vaak door middel van sportzolen.

 

 pleuni-runwalkbike

Pleuni - Sinds december 2013 onze mederwerker op zaterdag. Ze is afgestudeerd aan de Hoge school van Arnhem en Nijmegen als sportkundige. In haar vrije tijd speelt ze korfbal en in de winter is ze af en toe nog op de ijsbaan te vinden. In de zomer doet ze veel aan hardlopen en wielrennen. Met deze sportiviteit werkt ze hier met veel plezier!


pieter-bas-fysiotherapeut-sport-begeleider 
Pieter-Bas - Als partner van Run Walk Bike zit Pieter-Bas met MotionFactors in de winkel. MotionFactors ondersteunt recreatieve- en topsporters met sportmedische conditietesten, bewegingsanalyses, personal training, fysiotherapie en sportmassage. 

 Jorien van Amelsfoort -  Als mede eigenaresse behapt met het hele administratieve gedeelte van de winkel en vaak in de winkel te vinden om daar te ondersteunen daar waar nodig. 


Alex-hardloop-coordinator
Alex
- Coördinator gediplomeerd  trainer van onze Start And Run clinics. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf in het begeleiden van hardlopers www.lerenhardlopen.nl Ook  is Alex erkend runningtherapeut  

 

Openingstijden

Run And Walk | Den Bosch
Rijnstraat 28
5215 EK Den Bosch
T: 073-6126947
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Koopavond
Donderdagavond 10.00 - 20.00 uur

Koopzondagen

Houd de site in de gaten voor aankondiging koopzondagen

parkeren-runandwalk Parkeren GRATIS voor
en naast de winkel.

facebook-runandwalk twitter-runandwalk youtube-runandwalk