hardlooplab-den-bosch

Bewegingsanalyse XL

Loop jij al langer tegen blessures aan of wil je je loopstijl verbeteren ? Dan biedt de bewegingsanalyse XL de uitkomst.

Je kent het wel. Een blessure of pijntje. Zal het aan mijn hardloopschoenen liggen ? Moet ik compressiekousen kopen ? Fysiotharapie ? Steunzolen ? Bij ons is dat allemaal te koop maar, wat is nou eigenlijk echt de oorzaak van jouw blessure ?

Een echte oorzaak is vaak een gematigde looptechniek en een zwakke rompstabiliteit. Heb jij wel een kritisch naar je eigen loophouding gekeken ? 

Wij bieden jou de mogelijkheid met de bewegingsanalyse XL.

Door middel van de bewegingsanalyse XL gaan we ruim 1 uur kritisch naar je loophouding kijken en jouw loopstijl analyseren en optimaliseren waardoor hardlopen minder belastend wordt en blessures voorkomen kunnen worden.

Wij maken in ons hardlooplab gebruik van Optogait. Een digitaal meetsysteem met 3 camera’s en sensorbalken en brengen de gehele beweegketen in beeld.

Met die informatie gaan we direct in de praktijk aan de slag zodat je na de sessie genoeg stof hebt om zelf of eventueel onder begeleiding aan de slag te gaan.

De Bewegingsanalyse XL kost € 99,00

Wil je hier meer over weten of een afspraak maken?
Bel 06-54221413 of maak een online een afspraak via onderstaande button..

bewegingsanalyse-xl